Infektionsmedicin.se

Länkar, sökmotor och nyheter för infektionsläkare

Om Infektionsmedicin.se

Infektionsmedicin.se ägs och drivs av Helena Janols, infektionsläkare i Uppsala och Fredrik Settergren, legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin.
Fredrik Settergren har tidigare grundat allmänmedicin.se, ett arbetsverktyg för distriktsläkare som används i hela landet och Barnmedicin.se. Han har också skrivit en bok om medicinskt informationssökande (Medicin på webben).

Infektionsmedicin.se har en anpassad googlesökmotor som söker igenom bland andra följande utvalda resurser: Dessa webbplatser innehåller tillsammans mer än åtta miljoner sidor. En vanlig ofiltrerad googlesökning ger normalt sett en svåröverskådlig träfflista med bloggar, patientföreningar, diskussionsforum och vanlig dagspress. Detta är ett betydligt snabbare och mer exakt sätt att nå det man söker som infektionsläkare

Sidan innehåller också automatiskt hämtade och ständigt uppdaterade nyhetsrubriker från ledande tidskrifter med rätt inriktning. Sidan är helt oberoende och drivs som en service för den svenska infektionsläkarkåren.

Om du har synpunkter på innehållet är du välkommen att höra av dig till fredrik_settergren snabela yahoo.se.

Tillbaka till startsidan


Copyright 2012-2015, Helena Janols infektionsläkare och Fredrik settergren specialist i allmänmedicin. Senast uppdaterad 2015-06-01.

Om Infektionsmedicin.se
Valid XHTML 1.0 Transitional